Over ons 

Wij zijn Sharina en Iris, woonachtig in Ouderkerk aan den IJssel en allebei grote dierenliefhebbers. Wij wonen momenteel samen met onze Siberische aanwinsten Lynn en Maja en onze Jack Russel Zoë. 

In 2015 zijn wij voor het eerst in aanraking gekomen met het Siberische ras. We waren op zoek naar een kitten en kwamen uit bij Cattery Berka in Zeewolde. Hier hebben wij onze Lynn vandaan.

Nu Lynn alweer een tijdje bij ons woont zijn we inmiddels helemaal gevallen voor het Siberische ras, en zijn wij via de eigenaresse van Cattery Berka erg geïnteresseerd geraakt in het fokken. Om deze reden hebben wij ook een 2e Siberische dame aangekocht, onze Maja! Inmiddels hebben wij onze catterynaam laten registreren bij de CCR en zijn wij aangesloten bij de NLKV. Lynn heeft inmiddels ook het A- en B-nest voortgebracht, en Maja heeft het C- en D-nest op de wereld gezet! Van het D-nest hebben wij ook Dalí aangehouden voor de fok.

Ons doel in het fokken is om gezonde, sociale, mooie en lieve Siberen te fokken. Om onze dieren het beste te kunnen bieden zullen wij kleinschalig blijven in onze hobby.

Onze dieren leven samen met ons in huis, waar zij dan ook kunnen gaan en staan waar ze willen. Daarnaast hebben wij een kattenren in onze tuin, waar zij lekker de frisse lucht kunnen opsnuiven en lekker kunnen genieten van het zonnetje.

Uiteraard zullen wij onze poezen tijdig enten en laten testen op FIV (aids), FeLV (Feline Leukemie Virus), HCM (hart) en PKD (nieren) alvorens wij besluiten om de poes te laten dekken.